Fri, Dec 13 | HALTE 25

Eerste Presentatie Studio Canvas

Vrijdag 13 december om 20.00uur in HAL25 presenteer ik het resultaat tot nu toe van mijn project Studio Canvas. Verwacht muziek, theater en alles wat daaromheen hangt, maar vooral ook inzicht in de weg ernaartoe. Kom vooral als je denkt dat je op inzichten kan komen of je iets herkent in dit project
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

Dec 13, 2019, 8:00 PM – Dec 14, 2019, 12:00 AM
HALTE 25, Zijperstraat 20, 1823 CX Alkmaar, Nederland

Over het evenement

Vrijdag 13 december om 20.00uur in HAL25 presenteer ik het resultaat tot nu toe van mijn project Studio Canvas. Verwacht muziek, theater en alles wat daaromheen hangt, maar vooral ook inzicht in de weg ernaartoe. Kom vooral als je denkt dat je op inzichten kan komen of je iets herkent in dit project. Of kom als je er helemaal niets van snapt maar toch nieuwsgierig bent. Na afloop is er een nagesprek over het creatieve proces met de medespelers, regisseur Jeroen Kriek en Maya Link. 

Over Studio Canvas Met Studio Canvas ga ik in samenwerking met verschillende regisseurs onderzoek doen naar mijn creatieve ideeën, inspiraties en treed daarmee uit mijn comfortzone. Het zal niets zijn wat je al van me gewend bent.  

De eerste regisseur waar ik mee mag samen werken is Jeroen Kriek, oprichter van gezelschap ‘The Young Ones’. Hij verbindt de rauwe werkelijkheid van het leven aan gestileerde theatervormen en maakt de puberale strijd om greep te krijgen op het eigen leven en het eigen functioneren tot een metafoor voor het menselijk handelen. Hij daagt me uit met mijn eigen verhaal op de proppen te komen.  

Ondertussen zoek ik een aantal artiesten op van wie ik wil leren en met wie ik creatief kan sparren en werken. De uitkomst van deze samenwerkingen zal je meemaken in de presentatie.  

Momenteel zoek ik de samenwerking op met Doortje Peters, tapdanseres en objectpercussionist werkt onder andere met theatergezelschap Vis a Vis, Harold Koopman maakt als componist en muzikant vooral electronische muziek met zijn act Herr-Alt. Daarnaast volg ik mime en bewegingstheater lessen van Ide van Heiningen directeur van voormalig Nederlands mime centrum en oprichter van MAPA (Moving Arts Academy for Performing Arts). 

Vrijdag 13 december mogen jullie kijken waar we op uit zijn gekomen in HAL25 en zal er na afloop een nagesprek zijn in de vorm van een interview. Daarop aansluitend gooien we de voeten van de vloer in de nieuwe club van HAL25 om de eerste Studio Canvas te vieren met de electropische grooves van DJ Stefnitz. 

 

Ben je erbij? Schrijf je hier in!

https://www.mayalink.nl/events/eerste-presentatie-studio-canvas/form

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement