Geboren Podiumdier

Ik ben geboren in een artiestenfamilie en op het podium opgegroeid. Het podium is de speeltuin waar ik me thuis voel.

 

Ik treed op als zangeres, danseres en actrice in verschillende voorstellingen, gezelschappen en andere samenstellingen. Ik presenteer festivals en evenementen, speel in videoclips, maak interactieve performances en breng muziek uit.

In oktober 2016 won ik de Rabobank Cultuurprijs in de categorie Podiumkunsten en nam ik ook de publieksprijs mee naar huis. 

 

Hier vind je informatie over de twee grootste projecten waar ik bij betrokken ben. Daaronder ook nog wat kleiner werk.

Alles is Gedaan' is een voorstelling waarin ik mij losmaak van de generaties die mij voor zijn geweest. Een zoektocht naar de eigen identiteit waarin de lach en de traan zich telkens afwisselen tijdens een openhartig monoloog over frustraties, angsten en onzekerheid. Ik ga het duel aan met het spook in mijn gedachten.  Het stemmetje in het hoofd stelt het ego telkens weer op de proef. Een muzikale voorstelling met een verfrissende en vervreemdende combinatie van bewegingstheater, flamenco, tapdans en elektronische muziek.

In samenwerking met  Doortje Peters, Harold Koopman, mime coaching van Ide van Heiningen en regisseur Jeroen Kriek liep deze editie uit tot een 45 minuten durende voorstelling in HAL25. 

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Andere Projecten