Eindelijk weer het podium op!!


Inmiddels ben ik bevallen van een prachtige zoon en heb ik ontzettend kunnen genieten op mijn babywolkje zwevend tussen hemel en aarde. Toch begint er iets flink te kriebelen en wil ik ergens ook weer eens met beide benen op de grond. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Eindelijk is het zover, ik mag weer het podium op en ik heb er zin in!! Hier kan je me de komende maand vinden:

24 juli Theaterfestival de Parade Utrecht - Samba Salad

31 juli Theaterfestival de Parade Utrecht - Samba Salad

14 aug.Landjuweel Festival Ruigoord - Collectief Explosief

19 aug.Tuinfeest Alkmaar (besloten) - Collectief Explosief

20 aug.Breaking the Waves Bergen - Collectief Explosief

21 aug. Theaterfestival de Parade A'dam - Samba Salad

28 aug. Spijkernisse Festival - Samba Salad

Vanaf september gaan we met Samba Salad ook weer verder met het Griezelkabinet.

Bekijk hier de griezelspeellijst!

En klik hier en luister naar muziek van mijn band Collectief Explosief!