Eerste solo voorstelling in de maak

Ja hoor, ik ga het doen! Mijn allereerste solo voorstelling voor de leukste mensen van de hele wereld.. Kinderen!! De voorstelling heet: 'Maya Zingt de Wereld Rond'.

Het representeert mijn nieuwsgierigheid naar de wereld en de mensen die daar in leven. We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Wat maakt ons verschillend? En maakt dat wat uit? Aan de andere kant lijken we allemaal op elkaar en doen toch ook weer dezelfde dingen. Ik ga met kinderen op wereldreis en zo ontdekken we samen alles over ons leven op aarde.

Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Barbatuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis.

De hele voorstelling komt uit een koffer en decor bestaat uit onszelf. Met interactie als sleutel, speelt iedereen een rol in de voorstelling. Langzaam veranderen we allemaal in wereldburgers en maken we samen de wereld mooi. Een avontuurlijke en antropologische reis voor iedereen vanaf drie jaar.

Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Concept, spel, zang en dans: Maya Link begeleidt door muzikant

Regie: Joske Koning

Theatervormgeving: Lennart Vader (Studio Nepco)

Muziek: Herman Link & Barbatuques

Voor boekingen neem contact op met Theaterbureau Vanaf2

Foto: Gillian Jones