Met m'n smoel op teevee!

Met een blij kloppend hart kijk ik terug op hele mooie zomer met veel toffe en onvergetelijke optredens. Nog vers in het geheugen zit de show met Collectief Explosief op de Uitmarkt. Zie hieronder een stukje van de uitzending van de NTR waar we prachtig op de kade van het Scheepvaartmuseum stonden te schitteren. Op dezelfde dag stond ik ook op het Krakeling Podium met Samba Salad, waarvan een fragment door RTVNH is uitgezonden. Missie opvallen op de uitmarkt: geslaagd!!

De komende tijd ga ik hard aan de slag, weer lekker creëren en me klaar maken voor nieuwe avonturen. Voor mijn solo kindervoorstelling 'Maya Zingt de Wereld Rond' ga ik samen met Tim Aarnoutse aan deze voorstelling werken. Op 28 oktober is de premiere in het Oostblok theater in Amsterdam, maar voor die tijd spelen we ook al een aantal Try Outs.

Met Collectief Explosief mag ik samen met de mannen op een muzikale trip en zullen we nieuwe nummers schrijven voor het album dat we deze winter gaan opnemen. Weer geheel analoog in de studio van de Lullabye Factory.

Ondertussen speel ik lekker door, dus check de speellijst pagina voor alle shows en kom kijken!