Muzikaal trippen met Collectief Explosief

Op dit moment stop ik al mijn liefde en energie in de nieuwe plaat van Collectief Explosief. Na vijf jaar zoeken, repeteren, experimenteren en heel veel spelen, zijn we klaar voor een volgende stap. We gaan een plaat maken die je van begin tot het eind meeneemt in een muzikale trip. Jazz, rock & roll, 50’s/60’s pop, funk, jungle exotica en alles wat de grenzen van deze genres oprekt is terug te horen in onze muziek. We zijn een band met stuk voor stuk fantastische muzikanten en kiezen ervoor om samen dit avontuur aan te gaan. De hele opname productie is analoog. Geen autotune of andere plugins die het digitaal gladstrijken, niets wordt geknipt of geplakt. Het gevoel dat er live wordt gespeeld, dat het echt is, zit letterlijk gegroefd in de plaat. Onze muziek alleen gedrukt op vinyl. We zijn een crowdfunding gestart om deze plaat financieel mogelijk te maken.

Nu wil ik jullie met al mijn liefde vragen mij te helpen dit plan tot werkelijkheid te brengen.

Dat doe je als volgt:

- klik op deze link: https://www.voordekunst.nl/projecten/6425-nieuw-album-collectief-explosief

- Doneer een bedrag wat je kan missen en ontvang in ruil daarvoor een passende tegenprestatie

- deel de link op je facebook pagina of met mensen die onze muziek kunnen waarderen.

Het kost maar een paar minuten van je tijd en is voor ons een groot gebaar!

Hopelijk is er ooit een moment geweest dat je uitzinnig hebt gedanst, dat je de tijd even was vergeten, een glimlach van oor tot oor kreeg, een twinkeling in je ogen en je hart een sprongetje maakte precies op het moment dat wij met Collectief Explosief muziek voor je maakten. Sluit je ogen, ga terug naar dat moment en klik op die doneer knop!!!! Help mee onze muziek verder te laten reizen.