Veelzijdigheid kent geen tijd!

Aan veelzijdigheid zal het bij mij dit jaar weer niet ontbreken. Het leven van een ZZP'er in de Culturele Sector, waar 'altijd feest en hard werken' hand in hand gaan. Van PR en organisatie naar dansworkshops en van muziekprogrammering tot podiumdier. Zowel op het podium, achter de schermen als voor de klas staat er genoeg moois in het vooruitzicht. Het zal zich uiteraard nog aanvullen, toch deel ik het graag even met je. Mocht je aan mij denken bij een tof festival, project of ander mooi plan, schroom niet contact met me op te nemen want m'n agenda staat nog niet vol en het aanbod is van alle markten thuis.

Wat staat er in de planning?

Samba Salad bestaat 40 jaar en dat gaan we uitbundig vieren met een Happy Birthday Big Band!!! We hebben een paar mooie festivals voor de boeg. Mijn solo voorstelling 'Maya Zingt de Wereld Rond' gaat vanaf begin maart ook weer vrolijk verder. Ga voor de agenda naar www.sambasalad.nl

Collectief Explosief is heel blij met het halen van de crowdfunding actie. De nieuwe single wordt eind april verwacht en het album komt in oktober uit op vinyl. We zijn van plan een paar mooie festivals te pakken. Wil je ons boeken? Mail dan naar booking@collectiefexplosief.nl

Voor kunstenaarsdorp Ruigoord zal ik dit jaar wederom mijn best doen voor het muziekprogramma van het poëzie festival Vurige Tongen op 20 & 21 mei. Ook staat er een Flamenco middag in de planning in de kerk op zondag 27 mei.

De voorbereidingen voor het KinderMuziekFestival zijn in volle gang. Dit jaar doe ik de online PR en ondersteun het muziekprogramma. Op 9 en 10 juni in Ruigoord en op 15 juli op culturele buitenplaats Kranenburgh in Bergen NH. Zet de data alvast met muzieknootjes in je agenda! Vanaf 1 maart start de voorverkoop. Ga voor meer info naar www.kindermuziekfestival.nl

Verder geef ik veel les op scholen de komende tijd met diverse Schoolprojecten. Workshops als braziliaanse dans, flamencodans, bodypercussie, zang en theater voor peuters en kleuters tot groep 8. Ik kan ze allemaal hebben! Wil jij dat ook op jouw school? Neem contact op via info@kindermuziek.com