Stilstaan daar doen we niet aan!

Over werk niets te klagen. Alles is leuk en nooit een dag hetzelfde. Voor mijn werkzaamheden achter de schermen en voor de klas is het momenteel hoogseizoen. Schooljaren vieren lente en zomerfeesten. Minstens 3 keer in de week kom ik op basisscholen om kinderen workshops dans, expressie en zang te geven. Daarnaast ben ik volop betrokken bij twee ontzettend mooie festivals, poëziefestival Vurige Tongen op 20 & 21 mei en het KinderMuziekFestival op 9 & 10 juni en 15 juli. Je zou door de drukte bijna vergeten dat ik ook nog op het podium sta. Er komen meer data bij, maar voor nu even een mooie tussenstand van de speellijst. Zet 'm in je agenda als ik bij je in de buurt kom! Lijkt me leuk om je daar te zien.

Voor boekingen kan je contact opnemen met info@vanaf2.nl voor kindervoorstellingen & booking@collectiefexplosief.nl voor mijn band. Er zijn nog wat gaatjes vrij ;)