Doe nog maar een rondje!

Ga mee en ontdek dat alles mogelijk is met je fantasie! De wereld is rond en als je gewoon recht door gaat, kom je vanzelf wel weer terug waar je begon. Gewoon je neus achterna, dan beleef je pas echt avontuur. Ik doe nog een paar rondjes met mijn solo voorstelling voor kinderen 'Maya Zingt de Wereld Rond. Verwacht dol dwaas theaterspel, mooie liedjes en prachtige muziek als decor gespeeld door Tim Aarnoutse. Iets meer dan een jaar geleden begon het avontuur. Een solo debuut voorstelling voor kinderen. Met al tien jaar mijn ouders als tegenspelers in muziektheatervoorstellingen, een sprong in het diepe. Maar naar mijn gevoel was de voorstelling nog niet af. Een debuut is ook gewoon spannend en pas na een aantal keer spelen begrijp je pas wat je aan het doen bent. Spelenderwijs ontwikkelde de voorstelling. Een combinatie van liedjes die als een huis staan en van de ene scene naar de ander improviseren. Het werd steeds duidelijker wat er allemaal mogelijk is. Het begon met voelen als spelen in mijn nakie, maar het werd steeds leuker en grappiger!

Nu is het tijd verder de diepte in te gaan en deskundig advies. ‘Mijn grote jeugdheld uit Sesamstraat Hakim zal mij coachen in mimespel en Dick Hauser komt orde in de gezellige chaos scheppen met het voeren van eindregie. Zou de voorstelling dan toch eindelijk af komen? Kom maar kijken of het gelukt is! Klik hier voor meer info & tickets: https://bit.ly/2O7NsZl

​​SMLXL


​​SMLXL