De komende tijd neem ik meer tijd

De afgelopen jaren heb ik me als een stoomtrein ingezet en me in al mijn veelzijdigheid in duizend stukjes verdeeld om zo veel mogelijk verschillende toffe dingen te doen. Mijn antwoord op 'Hoe gaat het?' was dan bijna altijd 'DRUK!'. De komende tijd gooi ik het over een andere boeg. Ik ben gestopt met festivalorganisatie en zal ook iets minder spelen zodat ik tijd heb om te werken aan nieuwe en lopende projecten.

Nieuwe plannen...

Momenteel ben ik bezig met het ontwikkelen van een nieuwe voorstelling. Met wie? Zeg ik niet. Voor wie? Is ook nog geheim. Over een tijdje meer.... Maar ik kan je wel alvast zeggen is dat ik het ontzettend spannend en leuk vind!

Samba Salad

Het jaar begon lekker in een hoog tempo met een aantal grote shows in het kader van 40 jaar Samba Salad waaronder in Paradiso grote zaal en Podium Victorie in Alkmaar. Hoe het was? Nou zo, kijk maar naar de aftermovie. Het was een daverend succes! Eind mei doen we het nog eens over met een serie schoolconcerten in Victorie voor bijna 4500 kinderen en op 12 mei geven we een feestje in Podium de Duycker, Hoofddorp.

Kom je ook? Er zijn nog kaartjes!.

Ondertussen zijn we in de studio van Ton Nieuwenhuizen bezig met een nieuw album met de mooiste liedjes van Samba Salad met een aantal nummers verwerkt in nieuwe arrangementen.

Collectief Explosief

Verder zijn we nog volop in creatie met het nieuwe album van Collectief Explosief. De bedoeling was om het binnen een jaar af te krijgen, maar inmiddels zijn we er al bijna drie jaar mee bezig. Maar het wordt echt heel vet! Steeds mooier en beter! Wanneer het uit komt? Ergens eind dit jaar. Waar? Aan het einde van de wereld. Ik laat het je weten als het zover is.

Proef hier het sfeertje van de opname dagen in Electric Monkey Studio.

Kortom, de komende tijd neem ik meer tijd voor creatie. Dan kan ik mezelf en anderen straks weer verrassen, ontroeren, laten lachen en dansen, in beweging brengen, een spiegel voorhouden, het kind naar boven halen en heeeeeel eventjes.... los maken van het dagelijkse bestaan. Dan kan ik blijven doen waar ik gelukkig van word.