Ik presenteer... Studio Canvas!

Het moment is daar! Ik presenteer Studio Canvas, Een creatief proces van Maya Link

Een kant van mij die je nog niet kende, en ik zelf ook niet. Langs nieuwe paden breek ik mijn taboes, interessante samenwerkingen verleggen mijn grenzen, een vers hoofdstuk voor mij met daarin hopelijk inzichten voor andere makers die zichzelf herkennen in mijn verhaal.

De komende weken gaan jullie veel te zien krijgen van mijn poging grip te krijgen op het ongrijpbare proces van de creatie. In een wereld waar succes het streven is, probeer ik mijn creatieve worstelingen bloot te geven.

Hou mijn FB en instagram in de gaten, of volg het volledige proces via mijn website www.mayalink.nl/studio-canvas. En kom kijken naar een van de presentaties, de eerste is in HAL 25 op 13 december om 20.00 uur.