Terugblik op de eerste presentatie van Studio Canvas 'Alles is Gedaan'

Mijn eerste presentatie van Studio Canvas was er niet zo een van "lekker voorzichtig beginnen". Ik ging er met een gestrekt been in en raakte meteen mijn meest gevoelige onderwerpen aan. 'Alles is Gedaan' is een voorstelling dat in 2,5 dag tijd heb gemaakt met natuurlijk vooraf wel aardig wat voorbereiding aan schrijf, regel en denk werk. Samen met tapdanseres, percussionist en actrice Doortje Peters, componist / muzikant Harold Koopman, mime coaching van Ide van Heiningen en regisseur Jeroen Kriek liep dit uit tot een 45 minuten durende voorstelling.

Ik moet er nog even voor zitten om duidelijk te maken waar de voorstelling precies over gaat, dus die houden jullie van mij nog te goed. Maar voor nu is het goed om te weten dat ik heel diep ben gegaan. Als je me in de dagn voor de presentatie had gevraagd hoe het ging, had ik in janken uit kunnen barsten en nu voel het alsof ik iets groots heb overwonnen en meer zelfvertrouwen heb voor de volgende stappen.

Grote dank aan Tamara Roos, dat ze er voor mij is en me door dit hele ding heen helpt. De hele HAL25 crew voor het vertrouwen hebben in mijn vage plan en het toch kunnen flikken het er allemaal prachtig uit te laten zien. Natuurlijk is dit alles onmogelijk zonder de steun van de fondsen 'Urban Arts Talent' van Fonds voor Cultuur Participatie en 'Alkmaar Maakt Het!' van Gemeente Alkmaar. Voor iedereen die er bij was, dankjewel! Jullie weten half niet hoeveel dat voor me betekent. Er komt meer, dus blijf me vooral volgen. Je kan je tegenwoordig inschrijven voor de nieuwsbrief op mijn site.

Last but definitly not least, de prachtige foto's zijn gemaakt door Keith Montgomery en Rob Verhagen.