Zeg, waar gaat het nou eigenlijk over? Die voorstelling, 'Alles is Gedaan'.

Het moeilijkste wat er is, je eigen voorstelling omschrijven in een sappige korte tekst. Hier een poging...

'Alles is Gedaan' is een voorstelling waarin theatermaker Maya Link zich losmaakt van de generaties die haar voor zijn geweest. #okboomer Een zoektocht naar de eigen identiteit waarin de lach en de traan zich telkens afwisselen tijdens een openhartig monoloog over frustraties, angsten en onzekerheid. Ze gaat het duel aan met het spook in haar gedachten. Het stemmetje in het hoofd stelt het ego telkens weer op de proef. Een muzikale voorstelling met een verfrissende en vervreemdende combinatie van bewegingstheater, flamenco, tapdans en elektronische muziek.

'Alles is Gedaan' is een muziektheater voorstelling dat in 2,5 dag tijd is gemaakt met natuurlijk aardig wat voorbereiding aan schrijf, regel en denk werk binnen het project Studio Canvas. Het project is bedoelt om Maya haar grenzen te verleggen als podiumkunstenaar en hoopt daarmee ook andere makers te inspireren met inzichten. Samen met Doortje Peters, Harold Koopman, mime coaching van Ide van Heiningen en regisseur Jeroen Kriek liep deze editie uit tot een 45 minuten durende voorstelling in HAL25. Nu gaat Maya weer op zoek naar nieuwe verdiepingen. Er zullen nog twee presentaties komen met andere samenwerkingen en telkens een nieuwe uitkomst tijdens de presentatie. De data volgen spoedig, dus blijf volgen om niets te missen!

Camera en montage: Kay van Vree