link_en_ko-logo-unofficial.png

muziektheater

LINK & KO is het gezelschap rondom theatermaker Maya Link. Van de bizarre situaties die haar overrompelen in het dagelijks leven en de gevoelens die daarbij opborrelen maakt ze openhartig, ongeremd en ontwapenend theater.

 

Haar soulvolle en melancholische nummers en haar directe en brutale spel vormen een mix waarmee zij haar publiek verrast. Dit doet zij in goed gezelschap. De KO slaat niet alleen voor de kornuiten, kompanen, de muzikanten, kunstenaars en bevlogen makers met wie Maya samenwerkt. Maar het slaat ook op de linkse directe die ze maar al te graag uitdeelt op het podium, door je soms te confronteren, maar hopelijk ook te beroeren. 

Link & Ko speelt

Als Varkens Konden Vliegen

bij Theatergezelschap 

vis a vis 
Almereerderstrand

29 juli t/m 1 aug 
5 aug t/m 8 aug

als varkens konden vliegen

Als deze coronatijd ons iets heeft doen beseffen dan is het wel dat we allemaal hunkeren naar liefde en genegenheid. Met haar aanstekelijke spel en rauwe songs grijpt Maya Link je bij de kladden. Geflankeerd door een liveband en met een racedrone als tegenspeler gaat Maya Link op zoek naar intimiteit anno nu.  

Ook al geeft je hoofd je instructies om verstandig te leven, het hart volgt liever haar eigen weg. Zonder menselijk contact gaat het al snel kriebelen. En dat kriebelen wordt knagen. 
In een serie ontmoetingen raakt Maya heen en weer geslingerd door een wervelwind aan emoties en zoekt ze de grenzen op van wat mag en kan in haar zoektocht naar liefde. Met haar aanstekelijke spel en rauwe songs neemt Maya Link je mee. Rücksichtslos energiek, brutaal, grappig en ontroerend.

 
Zo veelzijdig als zangeres en theatermaker Maya Link, is ook deze voorstelling: speels, een beetje gek, swingend en spectaculair. Ontroerend, openhartig, surrealistisch en tegelijkertijd herkenbaar.

 

Als Varkens Konden Vliegen

wordt mogelijk gemaakt door

 

PBCF_Logo_Tagline_oranje_RGB.png
Logo-Kickstart-Cultuurfonds-620x572.png
FPK_LOGO-ZWART-L.jpg