top of page

LINK & HERR ALT

FOTO'S Keith Montgomery

© Keith Montgomery - Link & HerrAlt (Social)--9.JPG
© Keith Montgomery - Link & HerrAlt (Social)--4.JPG

Link & Herr Alt pakken in oktober 2024 door met een serie singles en videoclip opgenomen in de kerk van Ruigoord, de kunstzinnige enclave en thuishaven van zangeres Maya Link. Ze ontwikkelen hun clubshow ‘Galbi’ verder door in samenwerking met visueel kunstenaar Robert Dender.

Met de première van hun stomende liveshow ‘Galbi’ die je direct meevoert naar het kloppende hart van het nachtleven treden zangeres Maya Link en producer Herr Alt voor het eerst samen groot naar buiten. Hun muziek daagt je uit op de dansvloer met nummers gevormd door gedachten die het duo bezighoudt. Soms lichtvoetig en kwetsbaar, dan weer zo hard als een nacht in de Berghain.

 

Wanneer: Donderdag 11 APRIL 2024

Waar: Podium Victorie, Alkmaar.

 

Deze show wordt mede mogelijk

gemaakt door NH-Pop.

Popkanjers 1 (1).png

Over het duo Link & Herr Alt

Zangeres Link, rücksichtslos, energiek, een echte publieksmenner. Met haar poëtische teksten doorbreekt ze graag het taboe over de rol van vrouwen, onveilige relaties en onzekerheid. Door haar zanglijnen stroomt de persoonlijke zoektocht in wat het betekent als er verschillende culturen in je besloten liggen van de Midden-Oosterse woestijn in Bagdad tot het hart van de Amsterdamse Jordaan en de Noord-Hollandse polderklei.

In zang en performance trekt zij alle registers open gedragen door het karakteristieke geluid van Herr Alt, een elektronische alleskunner met ingenieuze beats, modulaire synth klanken en fuzzy gitaarpartijen. Binnen no-time weet hij je met zijn hypnotiserende sound in beweging te brengen. Via een zwoele elektronische popsong kun je zomaar terechtkomen op een Midden- Oosterse rave. 

SHOWS

11 April Live EP Release – Podium Victorie Alkmaar

4 mei (korte showcase) Herdenkingstocht, Bergen

19 juli Georgies Wuntergarten - Ruigoord

16 augustus  Landjuweel Festival – Ruigoord

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page